Skriven kommunikation

Skrivande är för många en nödvändhet. Ni skriver underlag, beslutsförslag, rapporter och utredningar. Men också texter för intranät och webbplatser. Kanske ett inlägg på organisationens blogg, Facebook eller Twitter-konto. Är det dags för ett pressmeddelande greppar vi åter tangentbordet. Kort sagt – allt är skriven kommunikation, om än i olika format.

Här lär vi dig hur man formulerar sig väl och med rätt disposition för att nå fram i media, via egna artiklar på hemsidor, i sociala medier och eget tryckt material. Genom att veta vad du vill uppnå, vem du vill nå och för vilket medium du skriver gör vi dig till en bättre skribent.

Vi lär dig att formulera dig väl och med rätt disposition för att nå fram med dina budskap och förslag. Oavsett varför vi skriver har vi nytta av att känna till olika steg i skrivprocessen och att ta emot respons från andra. I denna kurs får du både teoretiska kunskaper om skrivande och praktiska möjligheter att utveckla din skrivförmåga.

Läs mer: Vår utbildare har lång egen erfarenhet som journalist, webbredaktör, utredare och författare. Här är några kommentarer om kursen:

”Mycket bra övningar”, ”Känner mig mycket stärkt och inspirerad”, ”Mycket bra mix av teori och praktik”. ”Givande, lärorikt och nödvändigt”.

ANMÄL DIGTIPSA EN VÄN